

Time	Session	Speakers
12:00 (40 mins)	Student Session Qualifications and Membership Introduction	Adam Humphrey CILA President Andrew Walsh Sedgwick International
12:40 (20 mins)	WELCOME RECEPTION Refreshments & Networking	
13:00 (15 mins)	Introduction & Welcome	Adam Humphrey CILA President Andrew Walsh Sedgwick International
13:15 (30 mins)	Entry Level Session CPM Fire investigations Water damage restoration case study	Mahesh Ganesan McLarens Chris Wareham Hawkins

	, including business interruption.	
13:45 (60 mins)	Property: Floods Adjusting issues from the Dubai floods	Ollie Waterman Crawford & Co Neale Healy BELFOR
14:45 (30 mins)	COFFEE BREAK	
15:15 (60 mins)	Construction & DSU challenges with HK Differences between DSU and BI Expediting Expenses Delay in construction contracts v the Policy Loss scenario showing lessons learned	Chris Wylie GRS Tariq Amin J S Held Clive Burrows Baker Tilly Hugh Kennaway Matthews Daniel
16:15 (60 mins)	Panel discussion – adjusters and stakeholders Construction & Operation – increasing PPP financing	Niall Metcalfe Matthews Daniel Toni McCoy Zurich Tim Scott-Young Sukoon Sunil Machado Lockton Sam Wakerley HFW

17:15 (15 mins)	Conference close	Adam Humphrey CILA President & GRS Hugh Kennaway Matthews Daniel	
17:30 (90 mins)	Networking Ever Refreshments	Networking Event Refreshments	

Speakers



Adam Humphrey
Global Risk Solutions



Mahesh Ganesan McLarens



Hugh Kennaway
Matthews Daniel



Niall Metcalfe
Matthews Daniel



Ollie Waterman
Crawford & Company



Andrew Walsh
Sedgwick International



Chris Wylie
Global Risk Solutions

Sponsors

LEAD SPONSOR:

sedgwick















